BEDRIJFSDEUREN: dock equipment
Dock Equipment
Voor zowel uw docklevellers, dockshelters als schaarheftafel bent u bij ons aan het juiste adres.

Docklevellers
Wij bieden u een ruime keuze uit docklevellers, waarmee voor elke laad- lossituatie een perfecte oplossing gekozen kan worden. Voor onze docklevellers geldt dat deze voldoen aan de richtlijn EN 1398. Bij ontwerp en productie legt onze leverancier de nadruk op kwaliteit, hetgeen een jarenlang probleemloos gebruik garandeert. Graag adviseren wij u over de juiste toepassing.


Dockshelter
Een shelter minimaliseert de opening tussen de vrachtwagen en het gebouw; zodoende verkleint u de kans op ongevallen of schade. Verder schermt het shelter af tegen stof, insecten en weersinvloeden. Het binnendringen van kou of warmte wordt een halt toegeroepen, waarmee u het energieverbruik verlaagt. Ook dringt u, dankzij de ideale werkomstandigheden, het ziekteverzuim terug. Tenslotte verhinderen shelters de toegang tot uw magazijn langs de niet officiële weg!

Schaarheftafel
Een schaarheftafel kan op vrijwel elke locatie worden geplaatst, of dit nu een onderdeel is van een transportsysteem, productielijn, of als solitaire opstelling als werkplaats-service schaarheftafel, als in hoogte verstelbare werkplek of als liftinstallatie. De schaarheftafel is afhankelijk van zijn gekozen uitvoering geschikt voor plaatsing zowel inpandig als voor een opstelling in de buitenlucht.

De schaarheftafel wordt over het algemeen in een standaard uitvoering geleverd met een elektro-hydraulische unit gemonteerd op het onderframe van de schaarheftafel alsmede zal de schaarheftafel voorzien zijn van een standaard conservering (lak of poedercoating).
Voor meer informatie:
J.M. Garage- & Bedrijfsdeuren
H. Kamerlingh Onnesweg 24
2408 AW Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 - 500 605
E-mail info@jm-deuren.nl