GARAGEDEUREN: garagedeur
Uw garagedeur is, vooral door zijn grote oppervlakte, opvallend aanwezig. Door te kiezen voor een garagedeur maakt u van uw huis of garage een extra stijlvol geheel. Met het brede kleurenpallet, de verschillende afwerkingstructuren, paneeltypes en venster- en deurmogelijkheden sluit de deur perfect aan op de stijl van uw woning!

De garagedeur beschermt dankzij de hoogwaardige afwerking maximaal tegen tocht en kou, waardoor de temperatuur in uw garage ook in de winter zeer comfortabel blijft.

De afzonderlijk verzinkte stalen panelen zijn 40 mm dik en gevuld met een perfect isolerende schuimvulling. Bovendien is de deur rondom afgedicht met volledig afsluitende rubbers. Uw garagedeur is niet alleen een pláátje om te zien, maar is ook nog eens bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden!

Daarnaast blijft ongewenst bezoek buiten; de dubbelwandige constructie in verzinkt plaatstaal is uitgerust met een robuust slot. Elektrisch aangedreven garagedeuren hebben een bijkomende blokkering van de aandrijfstang.
Voor meer informatie:
J.M. Garage- & Bedrijfsdeuren
H. Kamerlingh Onnesweg 24
2408 AW Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 - 500 605
E-mail info@jm-deuren.nl