0%

Sectionaaldeuren

SectionaaldeurenSectionaaldeurenSectionaaldeurenSectionaaldeuren
De veelzijdige toegangsdeur

De overheaddeur is opgebouwd uit stalen sandwichpanelen, standaard met een stucco design en horizontale profilering. Vanzelfsprekend zijn andere designs ook mogelijk. Een greep uit ons assortiment vindt u in onze brochure. Naast diverse standaardkleuren tegen geringe meerprijs leverbaar in alle RAL-kleuren.

De deur bestaat uit secties die via een ‘mannetje-vrouwtje’-constructie vrijwel naadloos op elkaar worden gemonteerd. De afzonderlijke panelen zijn gevuld met een polyurethaan-schuimkern en zijn tevens ‘thermisch gescheiden’. Hierdoor hebben de panelen geen koudebrug, wat een optimale isolatie biedt.

De panelen hebben een dikte van 40 mm; de voor- en achterzijde zijn vervaardigd van 0,5 mm dik staalplaat, die is verzinkt en gecoat in de standaard RAL-kleur 9002. Deze grondige behandeling geeft de panelen een lange levensduur.

Tot een breedte van 6 meter kan in de overheaddeur een loopdeur worden ingebouwd. De loopdeurprofielen zijn vervaardigd van geanodiseerd aluminium.

Voor de aandrijving van de overheaddeur zijn er drie basismogelijkheden:

  • handbediening met koord
  • handbediening met kettingtakel
  • elektrische bediening (optioneel met handzenders, inbelontvangers, code-tableau, etz.)

Download onze brochures

Advies nodig over sectionaaldeuren?

Neem contact met ons op. We denken graag met u mee. Bel tijdens kantooruren naar 0172 – 500 605 of laat uw gegevens achter in het contact formulier.