0%

Sectionaaldeuren

SectionaaldeurenSectionaaldeurenSectionaaldeurenSectionaaldeurenSectionaaldeuren
De ideale deur!

Uw garagedeur is, vooral door zijn grote oppervlakte, opvallend aanwezig. Door te kiezen voor een garagedeur maakt u van uw huis of garage een extra stijlvol geheel. Met het brede kleurenpallet, de verschillende afwerkingstructuren, paneeltypes en venster- en deurmogelijkheden sluit de deur perfect aan op de stijl van uw woning!

De garagedeur beschermt dankzij de hoogwaardige afwerking maximaal tegen tocht en kou, waardoor de temperatuur in uw garage ook in de winter zeer comfortabel blijft.

De afzonderlijk verzinkte stalen panelen zijn 40 mm dik en gevuld met een perfect isolerende schuimvulling. Bovendien is de deur rondom afgedicht met volledig afsluitende rubbers. Uw garagedeur is niet alleen een plaatje om te zien, maar is ook nog eens bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden!

Daarnaast blijft ongewenst bezoek buiten; de dubbelwandige constructie in verzinkt plaatstaal is uitgerust met een robuust slot. Elektrisch aangedreven garagedeuren hebben een bijkomende blokkering van de aandrijfstang.

Download onze brochures

Advies nodig over sectionaaldeuren voor de woningbouw?

Neem contact met ons op. We denken graag met u mee. Bel tijdens kantooruren naar 0172 – 500 605 of laat uw gegevens achter in het contact formulier.