0%

Openslaande deuren

Openslaande deurenOpenslaande deuren
Het gemak van binnenkomen

Het gebruik van openslaande deuren in een garage is ontzettend intuïtief. Gebruikt u de garage om zo, eventueel met uw fiets, binnendoor in uw woning te komen? En loopt u regelmatig via de garage de tuin in? Met openslaande deuren vergroot u het toegangsgemak en zorgt u ervoor dat u sneller kiest voor de garage als toegang.

De variatie in uitvoering is reuze. Zo is het loopdeurdeel naar wens links of rechts te plaatsen, zowel naar binnen als naar buiten draaiend. Ook is het zelfs mogelijk om asymmetrische deurdelen te bestellen.

Met openslaande deuren van JM Deuren is de garage vrijwel tochtdicht dankzij de onderdorpel en de afdichting rondom. De deur is gemaakt van thermisch geïsoleerde panelen. Het loopdeurdeel is standaard uitgerust met een krukset en cilinderslot, het vaste deel met twee schuifsloten. Op die manier zijn beide deurdelen te openen, of opent u enkel het loopdeel.

Download onze brochures

Advies nodig over openslaande deuren?

Neem contact met ons op. We denken graag met u mee. Bel tijdens kantooruren naar 0172 – 500 605 of laat uw gegevens achter in het contact formulier.